Ascensoare electrice de marfă

Disponibile în varianta cu camera mașinii sau fără – varianta (MRL), sunt soluțiile pentru transportul pe verticală pentru sarcini nominale de până la 5000 kg. Liftul MRL este echipat cu un motor de calitate premium și cu un invertor care oferă o calitate remarcabilă a călătoriei, elimină zgomotul și reduce consumul de energie. Mai mult decât atât, toate componentele de ridicare sunt proiectate ingenios pentru a asigura o utilizare eficientă a spațiului din interiorul puțului și ușurința de instalare și întreținere. O caracteristică a liftului de materiale este aceea că poate îndeplini o funcție dublă, servind ca lift de pasageri, dar și pentru transportul bunurilor.
Aceasta este o veste bună, deoarece nu va trebui să instalați două lifturi separate unul pentru a transporta mărfuri și altul de pasageri. Puteți cumpăra unul singur care vă ajută în ambele variante și în plus economisiți bani. Ascensoarele pentru mărfuri pot fi utile în dezvoltarea afacerii, acestea pot începe de la o sarcina de 500 kg și pot ajunge până la 5000 kg. Atunci când se ia în calcul cumpărarea unui astfel de lift este necesară o analiză foarte atentă a variației curselor care trebuie să le realizeze ascensorul și greutatea mărfurilor de care este nevoie să se ridice pentru a stabili modul de acționare electric sau hidraulic.

Avantaje
O gamă largă de aplicații (de la 300 kg / 4 persoane până la 5000 kg / 66 de persoane)
Calitate premium pentru transportul pe verticală oferită de tehnologia de ultimă oră
Eficiență energetică ridicată (în special pentru clădiri înalte)
Tip certificat de examinare în conformitate cu Directiva 95 / 16EC și în conformitate cu EN81.1 / A2, prEN 81.A3 și EN 81.21

 

 

  Cerere de ofertă