Ascensor hidraulic de persoane

Lifturile hidraulice sunt instalații de ridicat utilizate în clădirile rezidențiale și centre de afaceri. Acest tip de ascensor este folosit în clădiri unde traficul nu este foarte mare. Nu este recomandat să se instaleze în clădiri înalte și centre comerciale. Lifturile hidraulice moderne îmbină tehnologia avansată a zilelor noastre cu designul inovator și oferă o eficacitate remarcabilă.

Lifturile hidraulice sunt utilizate într-o serie de industrii diferite, de la service urile auto folosite în ateliere autorizate până la ascensoare de materiale folosite în hale industriale, în modul acesta ocupă o plajă destul de largă oferind clienților o satisfacție ridicată. Întregul proces funcționează pe ideea simplă că efortul necesar pentru a deplasarea greutății pe verticală este produsul forței și distanța obiectului care este deplasat. Tot acest efort este suportat de centralina (motorul) cu care este echipat ascensorul.

Ascensoarele folosesc lichid incompresibil pentru a transmite forța iar acest lucru permite o cantitate mică de presiune aplicată pe o distanță mare pentru a avea același efect ca și o cantitate mare de forță pe o distanță mică. Acest lucru înseamnă în esență, că obiectele mari si grele pot fi ridicate într-un mod foarte simplu și rapid, lucru care nu ar fi posibil fără utilizarea unui lift hidraulic .
Când dorești să achiziționezi un astfel de ascensor, există două considerente diferite de a face diferența, prima este cea legată de înălțimea de ridicare și a doua este legată de traficul care este în clădirea în care urmează să fie montat. Tot legat de partea de achiziție un criteriu foarte important în luarea deciziei este partea de întreținere și evacuarea în caz de urgență. La ascensoarele hidraulice, evacuarea, cauzată de întreruperea curentului electric, este foarte simplă, cabina ascensorului coboară la stația cea mai apropiată fără să mai fie nevoie de funcționarea motorului (centralinei). Un avantaj considerabil față de ascensoarele electrice care au sisteme suplimentare pentru a realiza emeregența.

 

 

 

  Cerere de ofertă