Despre Ascensor Advertising

Ascensor Advertising cu sediul în Bistrița, este o societate specializată în activitatea de întretinere, reparații, montaje, lifturi precum și modernizarea și retehnologizarea ascensoarelor existente.

Seriozitatea și satisfacția clientului sunt valori care ne caracterizează. Pentru a demonstra că acestea nu reprezintă doar cuvinte clienții noștri beneficiază de servicii rapide și de încredere. Serviciile noastre se bazează pe un dispecerat 24 din 24, iar intervențiile pentru persoanele blocate în ascensor se realizează în timpul cel mai scurt posibil. Toate serviciile oferite se bazează în primul rând pe calitate și adaptarea după nevoile clientului.

Servicii Ascensor Advertising

Modernizări lifturi
Dacă nevoia dumneavoastră este aceea de a monta un ascensor nou sau să modernizați un ascensor existent, avem cunostințele și experiența pe care vă puteți baza.
Mentenanță Ascensoare
Ascensor Advertising oferă mentenanță pentru lifturile care se află în clădiri de birouri, instituții publice, clădiri rezidentiale, hoteluri și asociații de proprietari.
Lifturi pentru blocuri noi
Peste 80% din dezvoltatorii imobiliari din județul Bistrița-Năsăud au ales Ascensor Advertising.
Peste 10 ani experiență
Specialiștii noștri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi spijin și consulțanță începând de la partea de proiectare a instalațiilor de ridicat și finalizând cu execuția efectivă a lucrării.

Clienții noștri