Servicii RSVTI

AUTORIZĂRI INSTALAȚII CARE INTRĂ SUB INCIDENȚA ISCIR

Pentru a pune la dispoziție sevicii complete societatea oferă cliețiilor săi în Bistrița și servicii de RSVTI. Astfel serviciile oferite sunt cele specificate în baza ordinului 130/2011 pentru aprobarea metodologiei privind autorizarea operatorului responsabil cu supravegherea tehnică a instalaţiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR- operator RSVTI şi a legii nr. 64/2008, cu modificările şi completările ulterioare, privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibili.

Servicii

Macarale, elevatoare, moto/electrostivuitoare, nacele, centrale termice, cazane, echipamente sub presiune (>0,5 BAR), cuptoare, compresoare, conducte sub presiune.

Cazane de abur, de apă caldă sau fierbinte și similare, recipiente care lucrează sub presiune, conducte pentru fluide sub presiune.
Macarale, mecanisme de ridicat, stivuitoare, nacele si platforme autoridicatoare, elevatoare pentru vehicule, ascensoare, instalații de transport pe cablu, telecabine, telegondole, telescaune, teleschiuri, teleferice, cabluri, lanțuri, benzi, funii, cârlige și elemente de legare și prindere a sarcinii utilizate la IR(instalațiile de ridicat), instalatii de transport pe plan înclinat, trape de scena, trape de decoruri și instalații de cortină, instalații și echipamente montate și utilizate în cadrul parcurilor de distracții și a spațiilor de joacă.