Din momentul în care pășim în interiorul cabinei liftului ne formăm o părere despre acel ascensor. Aspectul, finisajele și detaliile acelei cabine sunt elemente care diferențiază un lift de altul. În această idee elementele care altcătuiec aceea cabină și formează design–ul cabinei sunt foarte importante. De aceea sugerăm ca aceste detalii să fie selectate împreună cu un consultant specializat, arhitectul sau proiectantul clădirii respective.

Pentru a satisface cerințele stricte ale cliențiilor noștri oferim mai multe opțiuni de design, în funcție de tipul clădirii (ex. clădiri de birouri, hoteluri, blocuri de locuințe, clădiri publice, spitale, lifturi de materiale etc.)

În cadrul clădirilor de birouri sugestia noastră în configurarea cabinelor sunt pereții din sticlă cu finisaje din inox, care se pot adapta oricarei cerințe. Modelele propuse de furnizorul nostru KLEEMANN sunt Future Trend T510 sau Modern Life L510. În funcție de alegerea făcută pot să rezulte o cabină panoramică sau o cabină cu sticlă printată, adaptată designului interior al clădirii. Alt aspect important este pardoseua în acest caz recomandarea noastră este pardoseaua din granit și finisaje din inox. Un alt element din design ul cabinei este butoniera, care în cazul de față este din inox și este tip coloană, aliniată cu cabina.

    

Recomadarea noastră pentru lifturile pentru hotel sunt cabinele cu pereți placati din lemn și finisaje din inox. Modelele propuse de furnizorul nostru KLEEMANN sunt Clasic Athena A 530, Clasic Athena A510,  sau Clasic Athena A720. La aceste modele se folosesc elemente din inox în combinație cu lemn și piatră.

În cazul spitalelor modele instalate de ASCENSOR Advertising sunt cu preponderență din INOX cu pardosea din cauciuc pentru lifturi medicale. Modelele instalate sunt Modern Life L530 și Moden Life L310, cu diverse opțiuni de plafon.

Clădiri rezidențiale sau blocuri de locuințe, aici diversitatea este mult mai mare putând porni de la tablă vopsită, tablă plastifiată, pereți din lemn și ajunge până la pereți din sticlă în clădirile unde cerințele în materie de finisaje sunt crescute.

Dispunem de o echipă de proiectare care vine tot timpul în sprijinul dumnevoastră în a vă ajuta la configurarea unei cabine personalizată în funcție de preferintele și spațiul disponibil. Raportat la proiectul dvs., măsurătorile din teren și traficul din clădirea unde urmează să montați acest lift se poate alege o cabină de  4, 6, 8, 13  persoane sau mai mare. Cabinele de ascensor cel mai des întâlnite sunt cele de 6 și de 8 persoane.

       

Dispunem de o gamă largă de finisaje, laminate, inox, inclusiv laminat din material plastic durabil, piele, oțel inoxidabil, granit și panouri originale din lemn de cireș.

Un aspect foarte important în cabina liftului este și iluminarea. Tehnologia folosită este pe bază de becuri  LED pentru a eficientiza consumul de energie electrică și a obșine o clasă de consum A. În funcție de tipul clădirii pentru iluminatul în cabină se poate folosi nuanțe de lumina naturală sau artificială, un factor extrem de important în configurarea designului.

Mai multe tipuri de cabină puteți regăsi pe site-ul nostru în secțiunea fiecărui tip de lift. De asemenea vă stăm cu plăcere la dispoziție cu sfaturi în configurarea cabinei liftului dvs.